125 fuses?

Lambertini era singles (125 and 250 - half v-twins)

125 fuses?

Postby JannieMc » 17 Jul 2018 19:13

Hi Guys, having problems locating the fuses on my 125. The lights came on ok for a second, then all went off so presuming a fuse blew. Problem is we can't find the fuse to replace it? Any ideas please? No lights or indicators working. There appears to be only one main fuse coming from the battery but as the bike starts and runs ok we're presuming that one is ok. Thanks
JannieMc
 
Posts: 4
Joined: 13 Nov 2016 18:37

Re: 125 fuses?

Postby 72degrees » 17 Jul 2018 19:38

JannieMc wrote:Hi Guys, having problems locating the fuses on my 125. The lights came on ok for a second, then all went off so presuming a fuse blew. Problem is we can't find the fuse to replace it? Any ideas please? No lights or indicators working. There appears to be only one main fuse coming from the battery but as the bike starts and runs ok we're presuming that one is ok. Thanks


If the 125 is like most Morinis of the same era the ignition doesn't need the battery to work, so it will start and run OK even if the main fuse in the battery lead is blown.
User avatar
72degrees
 
Posts: 1372
Joined: 31 Aug 2007 21:24
Location: West Midlands

Re: 125 fuses?

Postby JannieMc » 17 Jul 2018 19:58

Thanks, will check again tomorrow, hubby said he'd checked the main fuse but I'll nag him till he does it again! :D
JannieMc
 
Posts: 4
Joined: 13 Nov 2016 18:37

Re: 125 fuses?

Postby 72degrees » 17 Jul 2018 20:32

If the fuse is OK, it might be worth checking the lighting connections on the ignition switch. The spade connectors have been known to come loose. Otherwise it could be the main earth lead. A good prod round with a multimeter should track down the problem.
User avatar
72degrees
 
Posts: 1372
Joined: 31 Aug 2007 21:24
Location: West Midlands


Return to Singles

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest